Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Porträttbilder av tre män och en kvinna
På SKAGEN Dagen den 12 januari 2018 möter du portföljförvaltare Tomas Johansson (överst till vänster), investeringsdirektör Alexandra Morris, professor Lars Marcus och SKAGENs vd Per Wennberg.

Investeringsdirektör Alexandra Morris bjuder bland annat på utblickar på årets investeringsmöjligheter. Ett helt nytt fondkoncept som gör aktivistinvesteringar tillgängliga för alla presenteras dessutom, och vi får en inspirerande visualisering av hur värde kan skapas i framtidens städer.

Läs mer om programmet och talarna här.

Eventet är kostnadsfritt men kräver förhandsanmälan. Välkommen att ta med en vän! Vi bjuder på dryck och enklare förtäring. Under kvällen lottar vi ut 25 ex av ekonomijournalisten Katrine Marçals bok Who Cooked Adam Smith's Dinner?.

Fredag 12 januari 2018 kl 16.30–ca 18.45

Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm

ANMÄLAN

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up