Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Monica Hsiao grundade hedge fonden Triada Capital 2015. Dessförinnan hade hon startat och byggt upp den asiatiska ränteförvaltningen på CQS sedan slutet av 2009 (CQS är en 14 miljarder stor global hedgefond med huvudkontor i London).

Innan hon började sin karriär inom finans, var Hsiao verksam som affärsjurist i New York i fem år, med inriktning på Mergers & Acquisitions och Private Equity. Hon har över 17 års erfarenhet av global trading och hedgefondförvaltning i tillväxt- och utvecklade marknader. Hon har arbetat på de främsta investmentbankerna i London (däribland Nomura, Credit Suisse och Merrill Lynch) innan hon flyttade till Asien. Monica Hsiao har investerat med stor framgång under perioder av volatilitet, både upp- och nedåtgående cykler liksom under finanskrisen.

Hsiao har en a BA i Ekonomi från Stanford University; en MA i International Policy Studies från Stanford University; en JD från UCLA School of Law; och en MSc i Finans från London School of Business. Hon talar flytande engelska och mandarin. 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up