Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Om oss

SKAGEN är ett kundorienterat nordiskt fondbolag med 30 års erfarenhet av fondförvaltning. Hos oss är rådgivning alltid inkluderat i förvaltningsarvodet.

SKAGENs fonder är aktivt förvaltade och värdebaserade. Målet är att ge våra kunder bästa möjliga riskjusterade avkastning, kommunikation och service. Vi är stolta över att vara ett annorlunda fondbolag som vågar göra impopulära val så länge det gynnar våra kunder.

SKAGEN ingår i Storebrand Asset Management, som ett eget bolag som rapporterar till sin egen styrelse.

Fondbolaget som ville kunna se sina kunder i ögonen

Varför välja SKAGEN?

 

Kvinna hoppar i balettskor

Vilken resa det har varit

30 år i kundernas tjänst

I 30 år har SKAGEN levererat avkastning till våra kunder.

För oss betyder det bra personlig service, öppen och ärlig kommunikation och användarvänliga lösningar.

Vilken resa det har varit! Vi ser fram emot de kommande 30 – och hoppas du vill följa med!

 

1993

448 andelsägare
20 miljoner norska kronor i förvaltningskapital

2023

Circa 90 000 andelsägare
Ca 69 miljarder svenska kronor i förvaltningskapital

Sponsorsamarbeten är viktiga för att skapa engagemang och samhörighet över landsgränser, språk och kulturer. Det stärker också våra värderingar bland medarbetarna.

SKAGEN har under många år samarbetat med och bidragit till samhällsnyttiga projekt, både lokalt och globalt.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up