Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Foto av en kvinna på scen

Nyårskonferensen

Se inspelningarna

Nu kan du återuppleva höjdpunkterna från Nyårskonferensen. Av upphovsrättsskäl, vänligen registrera dig via länken nedan för att ta del av föredragen. Inom kort mottar du därefter en länk till den angivna e-postadressen.

Nyårskonferensen 2024

Stort tack till alla som deltog på Nyårskonferensen 2024, både fysiskt och digitalt.

Logo

Nyårskonferensen

Finding Alpha Beyond the Noise

I över 20 år har SKAGEN anordnat Nyårskonferensen där ett antal kända talare och experter från hela världen deltar. 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up