Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Helga Ancher målare med akvarell. Av Michael Ancher, 1896. Bilden är manipulerad och tillhör Skagens Konstmuseer.

Sponsorsamarbeten är viktiga för att skapa engagemang och samhörighet över landsgränser, språk och kulturer. Det stärker också våra värderingar.

På SKAGEN Fonder har vi under många år samarbetat med och bidragit till samhällsnyttiga projekt, både lokalt och globalt.

Skagenmålarna – sin tids föregångare

Vi sponsrar och samarbetar med Skagens Konstmuseer i Danmark. Det ger oss möjligheten att använda verken i museets samlingar som en del av vårt kommunikationskoncept "Konsten att använda sunt förnuft".

En av de mest kända Skagenmålarna, P.S. Krøyer, var född i Stavanger, där SKAGEN Fonder grundades och fortfarande har sitt huvudkontor. Konstnärerna i Skagen var en del av en skandinavisk gemenskap som på sin tid var pionjärer.

Se också: Så arbetar vi med ansvarsfulla investeringar

Att använda sunt förnuft kan låta enkelt, men att göra det i praktiken kan vara en konst. Skagenmålarna var sin tids pionjärer och deras målningar är kopplade till många positiva värden , Lisen Dybdahl, Varumärkesdirektör

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up