Till innehåll på sidan
Placera i fonder chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

– Vi vill tacka Martin för hans stora engagemang under alla år. Han har lett SKAGEN från att vara en lokal aktör till dagens europeiska fondbolag, säger SKAGENs vd Leif Ola Rød. Vi välkomnar utnämningen av Henrik Lisæth och ser fram emot hans bidrag för att säkra god avkastning och god service till våra kunder. Han kommer också att bidra till att attrahera och behålla de bästa ledar- och investeringstalangerna.

Henrik Lisæth har lång erfarenhet från finansbranschen och är för närvarande rådgivare till FSN Capital, där han tidigare varit partner sedan 2000. Han har tidigare arbetat på Morgan Stanley och Boston Consulting Group, och har lång och bred erfarenhet av styrelsearbete. Se Henrik Lisæths cv. 

– Jag ser fram emot att arbeta med SKAGEN i min nya roll som styrelseordförande. SKAGEN är ett imponerande fondbolag med en stark kultur och har levererat lysande resultat till sina kunder över tid. Styrelsen förpliktigar sig att säkra att SKAGEN ska kunna leverera bästa möjliga riskjusterade avkastning till kunderna även i framtiden. Vi kommer bidra till att positionera SKAGEN som ledande inom aktiv förvaltning och kommer att arbeta nära tillsammans med SKAGENs medarbetare, ledning och ägare, säger Henrik Lisæth.

SKAGENs styrelse

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning kommer bland annat att bero på marknadens utveckling, förvaltarens skicklighet, fondens risk samt förvaltningsavgifter. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Faktablad och informationsbroschyrer (prospekt) för alla SKAGENs fonder finns på varje respektive fonds sida.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.