Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Fredrik Bjelland startade som portföljförvaltare för SKAGEN Kon-Tiki i augusti 2017. Dessförinnan bodde han i Shanghai, där han arbetade för Norska oljefonden (NBIM) som ansvarig för delar av NBIM:s Shanghai-baserade investeringsteam samt den dagliga förvaltningen av bankens kinesiska aktieportföljer. Där ledde han ett team med kinesiska medarbetare med fokus på långsiktig, värdebaserad och aktiv stock picking.

Fredrik är uppvuxen i Stavanger och har under åren arbetat med marknader som inkluderar Europa, Ryssland och Sydamerika för Norska oljefonden. Innan han kom till Shanghai arbetade han i London, där han var aktieanalytiker för Morgan Stanley. Med sin solida aktieanalyskompetens och tydliga åsikter har han under åren etablerat sig som en stark profil i investeringsvärlden.


På SKAGENs Nyårskonferens kommer han att tala om investeringsmöjligheter i tillväxtmarknader och delta i en investerarpanel tillsammans med hedgefondförvaltaren Monica Hsiao i Hongkong.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up