Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right
Porträttbild av en man.

Søren Milo Christensen

Portföljförvaltare

Søren Milo förvaltar aktiefonden SKAGEN Vekst.

Som en del av SKAGENs portföljförvaltarteam deltar han i SKAGENs värdebaserade investeringsfilosofi och gör analyser av bolag och branscher.

Yrkesliverfarenhet

  • Anställd i SKAGEN i maj 2010 som portföljförvaltare av SKAGEN Global
  • Huvudförvaltare SKAGEN Vekst sedan 10 april 2018
  • Portföljförvaltare BankInvest

Utbildning

  • Ek. kand i ekonomi och företagsekonomi vid Copenhagen Business School
  • Master i finansiell ekonomi från Copenhagen Business School

ESG i Norden

Av: Søren Milo Christensen

Hos SKAGEN Vekst har ESG-faktorerna en självklar plats i analysprocessen, på samma sätt som vi analyserar andra aspekter som kan påverka företagets ...

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up