Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right
Porträttbild av en man.

Stein Svalestad

VD & Portföljförvaltare

Stein är VD för SKAGEN AS och förvaltar fond-i-fond lösningen SKAGEN Select (marknadsförs endast i Norge) samt fondrekommendationen "Rekommenderat av SKAGEN" på SKAGENs externa fondplattform.

Kontakt Stein:

Telefon: +47 51 80 37 09

E-post: contact@skagenfunds.com

Om Stein

Yrkeslivserfarenhet

  • VD för SKAGEN AS sedan november 2023
  • Anställd i SKAGEN sedan augusti 2015
  • Åtta års erfarenhet av investeringsrådgivning till institutionella kunder, Gabler Investment Consulting AS

Utbildning

  • Magisterexamen i ekonomi från Universitetet i Bergen
  • NFF Ränteanalytiker

Artiklar skrivna av Stein

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up