Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

I 30 år har SKAGEN Fonder levererat avkastning till våra kunder.

För oss betyder det god personlig service, öppen och ärlig kommunikation och användarvänliga lösningar.

Idag förvaltar vi fem spännande globala aktiefonder med tillgång till de mest spännande aktiemarknaderna världen har att erbjuda. Värdeförvaltning är fortfarande vår kärnverksamhet, och behöver du hjälp står våra erfarna och professionella kapitalförvaltare redo att svara på dina frågor – helt kostnadsfritt.

Kapitalförvaltning i SKAGEN har alltid handlat om det som är viktigast för oss: att hjälpa våra kunder att hitta den bästa vägen framåt.

logo
SKAGEN 30 år
Ett avgörande möte
den 3 maj 2023

Som ung man tog John S. Bjerga mod till sig och knacka på dörren till SKAGEN-grundaren. Det blev början på en 30-årig kundrelation.

SKAGEN 30 årSpara i fonder
- Jag har lärt mig mycket av SKAGEN
den 25 april 2023

Roar Bolstad har gjort det mesta rätt. I snart 30 år har han sparat i SKAGENs aktiefonder och har ...

Tim Warrington

Timothy Warrington:

SKAGEN de kommande 30 åren

I SKAGEN har vi förmånen att ha kunniga och engagerade kunder. Det är en del av hemligheten bakom 30 framgångsrika år i en bransch i kontinuerlig utveckling.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up