Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Midhat Syed

Portföljförvaltare

Midhat tillhör Fund selection team och är ansvarig för de fem SKAGEN Select fond-i-fonderna (som marknadsförs i Norge) samt de 500 “Approved by SKAGEN”-fonderna på den externa fondplattformen i Norge.

Hon har ansvar för att välja ut de bästa fonderna i given kategori från hela världen.

 

Yrkeslivserfarenhet:

  • Anställd i SKAGEN i augusti 2010
  • Analytiker på Gulf International Bank i London, 2007-2010

Utbildning:

  • Auktoriserad finansanalytiker, CFA och CIPM
  • MSc i Ekonomi och Finans, Warwick Business School
  • BSc i Ekonomi, Ekonometri och Finans, Universitetet i York

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up